uur per workshop
minimale groepsgrootte
gangen incl. dessert
Meesterlijke bereiding: Leer vlees en vis selecteren, voorbereiden en marineren.
Ideaal Vuur Aansteken: Ontdek de kunst van het vuur maken en brandstofbeheer.
Houtskool en Hout Grilleren: Leer grillen met houtskool en hout voor die rokerige smaak.
Temperatuurregeling: Beheers de grilltemperaturen en maak verschillende hittezones.
Smaakvolle Kruiden: Ontdek traditionele kruiden en specerijen voor evenwichtige smaken.
Gevogelte
Vlees
Vis
Groenten
Bij onze Afrikaanse Braai workshop leer je de kunst van het barbecueën op een geheel nieuwe manier.
We laten je niet alleen zien hoe je heerlijke gerechten bereidt, maar we leren je ook de essentie van de Afrikaanse Braai-cultuur. Dit doen we op basis van de avonturen die we bij BushKitchen zelf hebben beleefd in Afrika.
Ontzettend leuk bedrijfsuitje gehad!
Bedankt voor de leuke avond & tot de volgende keer!
Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust even contact op.
Om op tijd te zijn, is het handig om minimaal 1 maand voor jouw geplande datum de workshop te boeken. Natuurlijk denken we graag met je mee als je in tijdnood zit!
De kosten variëren op basis van de wensen. We kunnen daarom pas een goede prijs indicatie geven als we wat meer informatie ontvangen.
Vanaf 15 personen kunnen we garanderen dat we een gave cursus organiseren tegen een betaalbare prijs. Een cursus voor minder personen is mogelijk, maar doen we liever niet.