BushKitchen organiseert barbecue workshops, waarin de liefhebber alle barbecue ins en outs leert. Vis en vlees roken, ambachtelijk barbecueën, zowel direct (boven) en indirect (naast) het vuur.
Harm-Jan geeft uitleg over de beste vlees en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees / vis.
4 verschillende BBQ-workshops
Zowel zakelijk als particulier
25+ jaar aan BBQ-ervaring
Barbecue workshop
Van beginners tot de zelfbenoemde BBQ-fanaten. Particulier of zakelijk. Organiseer een onvergetelijke dag met een BBQ-workshop van BushKitchen!
Leer diverse barbecue technieken en -bereidingen onder leiding van BBQ-expert Harm Jan Bloem.
Wat een fantastische tuin... zo gezellig! En het vlees is heerlijk, zonder te veel saus en brood, gewoon puur.
Denise van Grasstek-van der Raaij
BBQ Workshop
Vergaderen & Barbecue
Vergaderen saai? Echt niet! Voor een écht unieke vergaderdag, teamuitje of congres ben je bij onze BBQ-studio aan het juiste adres.
Bushkitchen biedt alle faciliteiten voor een inhoudelijke vergadering tot +/- 50 personen. We nemen jou en je collega's mee in een inspirerende BBQ workshop.
Waar is het BBQ-feestje? Elke verjaardag, bedrijfsfeest, event of tuinparty verdient een onvergetelijke ervaring.
Met de catering op locatie van BushKitchen genieten jij en je gasten van heerlijk eten, inclusief een flinke dosis sfeer en humor. Daar is het feestje!
Interesse in een van onze workshops? Laat het weten, dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een te gek BBQ-evenement. Geen zorgen, we steken de bbq niet zomaar aan. Eerst elkaar maar eens leren kennen.
Vul het contactformulier in, of bereik ons op via de telefoon of mail!