uur per workshop
minimale groepsgrootte
gangen incl. dessert
Meesterlijke bereiding: Leer vlees, vis & groenten selecteren, voorbereiden en marineren.
Low & Slow: Proef het kwaliteitsverschil van langzaam gegaard vlees op lage temperaturen.
Materialen: Briketten en houtchips, gas of kolen: je leert werken met de beste materialen.
Diverse merken: Ontdek de top 10 beste BBQ-merken die in onze BBQ-studio staan.
Smaakvolle Kruiden: Ontdek traditionele kruiden en specerijen voor evenwichtige smaken.
Gevogelte
Vlees
Vis
Groenten
Seizoensproducten
BushKitchen organiseert barbecue workshops, waarin de liefhebber alle barbecue ins en outs leert. Vis en vlees roken, ambachtelijk barbecueën, zowel direct (boven) en indirect (naast) het vuur.
Harm-Jan geeft uitleg over de beste vlees en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees / vis.
BBQ meesterkok, hier kun je terecht voor bbq workshops en of een gezellig avondje middag met je vrienden famillie of collegas
Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem gerust even contact op.
Om op tijd te zijn, is het handig om minimaal 2 maanden voor jouw geplande datum de workshop te boeken. Natuurlijk denken we graag mee als de tijd korter is!
De kosten variëren op basis van de wensen. We kunnen daarom pas een goede prijs indicatie geven als we wat meer informatie ontvangen.
Vanaf 15 personen kunnen we garanderen dat we een gave cursus organiseren tegen een betaalbare prijs. Een cursus voor minder personen is mogelijk, maar doen we liever niet.
© 2025 BushKitchen. Gecreëerd door JAKR Communicatie.