jaar
BBQ-ervaring
BBQ-prijzen
gewonnen
bereidingen
gemaakt
BushKitchen organiseert in de BBQ Studio in Kockengen barbecue workshops op 3 verschillende niveaus. Tijdens de workshop leert de BBQ liefhebber alle ins en outs van gezond en veilig barbecuen. Vis en vlees roken, ambachtelijk barbecueën, zowel direct (boven) en indirect (naast) het vuur.
Harm-Jan geeft uitleg over de beste vlees- en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees / vis.
Harm-Jan de BBQ-man nam ons op passievolle wijze mee in de wereld van Zuid-Afrikaanse en Amerikaanse grill- en rooktechnieken.
Gezellig, leerzaam en héél lekker!
Je krijgt tips over de beste materialen, zoals briketten en houtchips, de verschillen tussen kolen en gas bbq’s, de juiste temperaturen, low & slow, injecteren van vlees, het verschil tussen marinades en rubs en nog veel meer slimme trucs. BushKitchen werkt met de top 10 merken BBQ’s, er zit dus altijd wel een BBQ bij waar je iets over wilt leren.
En omdat je toch altijd het meest leert van zelf doen, steek je zelf de handen uit de mouwen, en ga je uiteraard met z’n allen lekker van genieten van wat je zelf gemaakt hebt onder het genot van een drankje.
Voor elk wat wil(d)s!