"Waar rook is, vind je BushKitchen!"

Over BushKitchen

Harm Jan Barbecuet met een hoofdletter B: échte stukken vlees en vis, ambachtelijk bereid op o.a. zijn indrukwekkende smoker van 2,5 meter.

Met een mix van de Zuid-Afrikaanse braai- en Amerikaanse smoketechnieken grilt en rookt Harm Jan Bloem heerlijkheden op bedrijfsfeesten, festivals en op partijen van 35 tot 1000 personen.

25+

jaar
BBQ-ervaring

10+

BBQ-prijzen
gewonnen

bereidingen
gemaakt

Over BushKitchen en Harm Jan Bloem

BushKitchen is het bedrijf van Harm Jan Bloem, ook bekend als "Harm Jan de Barbecueman". Hij braait al meer dan vijfentwintig jaar en treedt op als BBQ-Man bij televisieprogramma’s van o.a. RTL4 & als presentator van 24Kitchen's BBQstreet. Met een mix van de Zuid-Afrikaanse braai- en Amerikaanse rooktechnieken grilt en rookt hij heerlijkheden op feesten, partijen en bedrijfsfeesten wereldwijd.

Bij Harm-Jan géén standaard menu’s, maar grote stukken biologisch vlees en vis van topkwaliteit. Goed gekruid, maar zonder sausjes, want die leiden af van de pure braaismaak.

BBQ-workshops op 3 niveaus

BushKitchen organiseert in de BBQ Studio in Kockengen barbecue workshops op 3 verschillende niveaus. Tijdens de workshop leert de BBQ liefhebber alle ins en outs van gezond en veilig barbecuen. Vis en vlees roken, ambachtelijk barbecueën, zowel direct (boven) en indirect (naast) het vuur.

Harm-Jan geeft uitleg over de beste vlees- en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees / vis.

Harm-Jan de BBQ-man nam ons op passievolle wijze mee in de wereld van Zuid-Afrikaanse en Amerikaanse grill- en rooktechnieken.
Gezellig, leerzaam en héél lekker!
Triple P
Personeels-BBQ workshop

Leer alle BBQ-skills

Je krijgt tips over de beste materialen, zoals briketten en houtchips, de verschillen tussen kolen en gas bbq’s, de juiste temperaturen, low & slow, injecteren van vlees, het verschil tussen marinades en rubs en nog veel meer slimme trucs. BushKitchen werkt met de top 10 merken BBQ’s, er zit dus altijd wel een BBQ bij waar je iets over wilt leren.

En omdat je toch altijd het meest leert van zelf doen, steek je zelf de handen uit de mouwen, en ga je uiteraard met z’n allen lekker van genieten van wat je zelf gemaakt hebt onder het genot van een drankje.

Voor elk wat wil(d)s!

Interesse of meer informatie?

Interesse in een van onze workshops? Laat het weten, dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een te gek BBQ-evenement. Geen zorgen, we steken de bbq niet zomaar aan. Eerst elkaar maar eens leren kennen.

Vul het contactformulier in, of bereik ons op via de telefoon of mail!
Hoe kunnen we je helpen?*

De BushKitchen BBQ-studio.
In hartje Nederland!

Onze BBQ-partners

Want écht lekker eten doe je nooit alleen!
Bushkitchen logo

Let's social!

Om je vingers bij af te likken!
Nieuwe events, BBQ-inspiratie en meer in jouw mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 
© 2024 BushKitchen. Gecreëerd door JAKR Communicatie.
BushKitchen werkt volgens de HACCP en de sociale hygiëne code voor de horeca.