Workshops

BushKitchen organiseert barbecue workshops, waarin de liefhebber alle barbecue ins en outs leert. Vis en vlees roken, ambachtelijk barbecueën, zowel direct (boven) en indirect (naast) het vuur.

Harm-Jan geeft uitleg over de beste vlees en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees / vis.

Je krijgt tips over de beste materialen, zoals briketten en houtchips, de verschillen tussen kolen en gas bbq’s, de juiste temperaturen, low & slow, injecteren van vlees, het verschil tussen marinades en rubs en nog veel meer slimme trucs.

We werken met de top 10 merken BBQ’s!. En omdat je toch altijd het meest leert van zelf doen, steek je zelf de handen uit de mouwen, en ga je er uiteraard met z’n allen lekker van genieten van wat je zelf gemaakt hebt onder het genot van een drankje.

Wat zijn de mogelijkheden?

De workshops worden gegeven voor groepen vanaf 10 personen in de landelijk gelegen BBQ studio van BushKitchen in Kockengen met ruime parkeergelegenheid. Minder dan 10 personen? Informeer naar de mogelijkheden!

Tevens kunt u voor (zakelijke) groepen de (vergader) ruimte huren in de BBQ studio. Hier kunt u uw teammeeting, vergadering of product presentatie houden.  Hoe leuk om dan aansluitend een BBQ workshop te volgen! BushKitchen verzorgt eventueel graag voor u de koffie, thee, lunch of borrel tijdens uw meeting.

U kunt uw workshop ook uitbreiden met diverse activiteiten in en rond de BBQ Studio. U kunt dan denken aan Wijnproeverij afgestemd op de BBQ Workshop, Cocktailbar, Racen in F1 Simulator, Boerengolf of andere activiteiten in de omgeving, rondvaart over de Vecht.

KOSTEN:

De prijs voor een BBQ workshop is afhankelijk van het aantal personen, de wensen qua gerechten en eventuele extra activiteiten zoals bijvoorbeeld een wijnspijs combinatie. Wij maken graag een prijs op maat voor u.

Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster
Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster

Harm Jan Bloem
(BRAAI MASTER)

Get Connected

Volg ons ook via onderstaande social media kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van BushKitchen.

Bel ons
Google maps