Close

Workshops

BushKitchen organiseert barbecue workshops, waarin de liefhebber alle barbecue ins en outs leert. Vis en vlees roken, ambachtelijk barbecueën, zowel direct (boven) en indirect (naast) het vuur. Harm-Jan geeft uitleg over de beste vlees en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees / vis. Je krijgt tips over de beste materialen, zoals briketten en houtchips, de verschillen tussen kolen en gas bbq’s, de juiste temperaturen, low & slow, injecteren van vlees, het verschil tussen marinades en rubs en nog veel meer slimme trucs. We werken met de top 10 merken BBQ’s!. En omdat je toch altijd het meest leert van zelf doen, steek je zelf de handen uit de mouwen, en ga je er uiteraard met z’n allen lekker van genieten van wat je zelf gemaakt hebt onder het genot van een drankje.

Wat zijn de mogelijkheden?

De Workshops worden gegeven voor groepen vanaf 15 personen in de landelijk gelegen BBQ Studio (Facebook: BBQ Studio) van BushKitchen in Kockengen met ruime parkeergelegenheid, en vanaf 30 personen op een eventuele externe locatie.

Tevens is het mogelijk voor (zakelijke) groepen om een externe ruimte te huren in de BBQ studio waar u uw teammeeting, vergadering of productpresentatie kunt houden. Hoe leuk om dan aansluitende een BBQ workshop te volgen! BushKitchen verzorgt eventueel graag voor u de koffie en thee en lunch tijdens uw meeting.

Ook kan BushKitchen de workshop uitbreiden met een training over communicatie, leiding geven, verkoop of management, altijd gerelateerd aan barbecue. Ook geeft Harm-Jan presentaties op zijn vakgebied.

Kosten?
Tarief € 80,00 per persoon
Dit is inclusief de workshop, eten, koffie, thee en persoonlijk certificaat.
Uiteraard kunt U overige drankjes nuttigen op nacalculatie.

Voor (zakelijke) groepen gaat BushKitchen vooraf in gesprek over beschikbare data, de wensen en krijgt U een duidelijke offerte met een kostenoverzicht. Neem voor meer informatie over de diverse workshop mogelijkheden, data en prijzen contact op met Harm-Jan / Monique via het contact formulier op de website of via info@bbqstudio.nl

Close
loading...