Workshops

BushKitchen organiseert barbecue workshops, waarin de liefhebber alle barbecue ins en outs leert. Vis en vlees roken, ambachtelijk barbecueën, zowel direct (boven) en indirect (naast) het vuur.

Harm-Jan geeft uitleg over de beste vlees en vissoorten maar ook over groente en fruit op de barbecue. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees / vis.

Je krijgt tips over de beste materialen, zoals briketten en houtchips, de verschillen tussen kolen en gas bbq’s, de juiste temperaturen, low & slow, injecteren van vlees, het verschil tussen marinades en rubs en nog veel meer slimme trucs.

We werken met de top 10 merken BBQ’s!. En omdat je toch altijd het meest leert van zelf doen, steek je zelf de handen uit de mouwen, en ga je er uiteraard met z’n allen lekker van genieten van wat je zelf gemaakt hebt onder het genot van een drankje.

Wat zijn de mogelijkheden?

De workshops worden gegeven voor groepen vanaf 15 personen in de landelijk gelegen BBQ studio van BushKitchen in Kockengen met ruime parkeergelegenheid. Vanaf 30 personen is het mogelijk om het op een externe locatie een workshop te organiseren.

Informeer naar de mogelijkheden i.v.m. de nieuwe covid-19 regels

Tevens is het mogelijk voor (zakelijke) groepen om een externe ruimte te huren in de BBQ studio. Hier kunt u uw teammeeting, vergadering of product presentatie houden.  Hoe leuk om dan aansluitend een BBQ workshop te volgen! BushKitchen verzorgt eventueel graag voor u de koffie & thee tijdens uw meeting.

U kunt uw workshop ook uitbreiden met een training over communicatie, leiding geven, verkoop of management, altijd gerelateerd aan barbecue.

Harm Jan Bloem geeft graag presentaties over zijn specialiteit barbecueën.

KOSTEN:

€ 95,00 Per persoon
Dit is inclusief de workshop, eten, koffie & thee en persoonlijk bbq certificaat
Uiteraard kunt u de overige drankjes nuttigen op nacalculatie.

Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster
Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster

Harm Jan Bloem
(BRAAI MASTER)

Get Connected

Volg ons ook via onderstaande social media kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van BushKitchen.

Bel ons
Google maps