BushKitchen BBQ Studio biedt u een comfortabel ‘Uitzicht op Inspiratie’ voor al uw soorten evenementen zoals relatiedagen, vergaderingen, seminars, product presentaties, BBQ catering en actieve BBQ Workshops.

BushKitchen is dé evenementen locatie voor bedrijven met ambitie voor onder andere vergaderingen, congressen en zakelijke evenementen zowel live als online. Ons succes hebben wij mede te danken aan onze jarenlange ervaring op het gebied van Barbecue workshops geven en BBQ catering. Dit alles volgens de COVID-19 regels.

Op een mooie locatie in het midden van het land, op steenworp afstand van de A2 Utrecht-Amsterdam ligt deze verrassende BBQ Studio. De BBQ Studio is goed bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid en dichtbij NS-station Breukelen.

Staat u voor de uitdaging om een vergadering, (product) training of een bedrijfsuitje te organiseren met aansluitend een BBQ workshop of een BBQ catering onder begeleiding van Harm Jan de BBQman? Het kan bij ons allemaal.

Tot een max van ongeveer 50 personen. Tevens verzorgen wij naar wens, ontbijt, lunch & diner, van de BBQ.

Onze locatie betreft een voormalige brandweerkazerne die wij omgebouwd hebben tot BBQ studio en vergader locatie. Deze ruimte is geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. Kenmerken comfort, natuurlijke karakter, sfeervol, prachtige uitzicht over de weilanden en het gevoel van ruimte. Buiten is binnen en binnen is buiten.

De BBQ workshops en catering worden gegeven op uiteenlopende soorten BBQ’s waaronder een unieke op maat gemaakte Afrikaanse Braai. Een echte beleving om hierop te gaan grillen!

Bel ons
Google maps