Gevulde pompoen
Steek je BBQ aan en verwarm deze voor tot ongeveer 225°C
Snijd de top van de pompoenen open en hol ze uit.
Verwijder de pompoen pitten, spoel ze af en bewaar deze
Snij de ui, knoflook, paprika en bospaddestoelen
Bak in een (gietijzeren) pan de groenten, en geperste knoflook aan
Voeg na 6-8 minuten de rijst, kaas, geklopte eieren en kruiden toe en roer het door elkaar
Vul de pompoenen met het mengsel plaats de top van de pompoenen er weer op.
Zet de pompoen indirect op het rooster en bak de pompoen ongeveer 30 minuten op ongeveer 200 graden.
Zet nu ook je pannetje of als bakje met de pompoenpitten op het rooster
Gril deze totdat ze een beetje bruin en knapperig zijn
Breng de temperatuur van de BBQ terug naar 175°C
Bak de pompoen nog eens 25 minuten
Strooi wat kaas en de geroosterde pitten over de vulling en serveer!
Ingredients
Directions
Steek je BBQ aan en verwarm deze voor tot ongeveer 225°C
Snijd de top van de pompoenen open en hol ze uit.
Verwijder de pompoen pitten, spoel ze af en bewaar deze
Snij de ui, knoflook, paprika en bospaddestoelen
Bak in een (gietijzeren) pan de groenten, en geperste knoflook aan
Voeg na 6-8 minuten de rijst, kaas, geklopte eieren en kruiden toe en roer het door elkaar
Vul de pompoenen met het mengsel plaats de top van de pompoenen er weer op.
Zet de pompoen indirect op het rooster en bak de pompoen ongeveer 30 minuten op ongeveer 200 graden.
Zet nu ook je pannetje of als bakje met de pompoenpitten op het rooster
Gril deze totdat ze een beetje bruin en knapperig zijn
Breng de temperatuur van de BBQ terug naar 175°C
Bak de pompoen nog eens 25 minuten
Strooi wat kaas en de geroosterde pitten over de vulling en serveer!