CATERING

Onze stoere braaimeesters grillen (biologisch) vlees, vis en groente op een bijzondere en gezonde manier. We maken elke verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, event of tuinparty onvergetelijk. Met heerlijk eten, maar ook met flink veel sfeer en humor. De locatie kan ons niet gek genoeg zijn; op een golfterrein, in een kasteel of midden in de bush, zolang er een stabiele ondergrond beschikbaar is, zijn wij van de partij! Ook barbecueën we het hele jaar door, bij zon, regen, vorst of sneeuw. Het is altijd weer voor de BBQ!

BARBECUEËN DOORSNEE? NIET BIJ BUSHKITCHEN!

BushKitchen verzorgt barbecue catering op maat. Afhankelijk van de grootte van de groep en in overleg met de klant kan Harm Jan diverse soorten en merken BBQ’s meenemen. Van gas en kolen BBQ’s tot stoere smokers. Naast vlees, vis en groente van de barbecue zijn er diverse verse salades en vers brood met kruidenboter of tapenades.

Afgestemd op uw wensen

Ruim voor de feestdatum gaat BushKitchen met u in gesprek over de wensen en mogelijkheden voor uw barbecue. Vervolgens krijgt u een uitgebreide offerte met een helder kostenoverzicht. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Menu wensen

BushKitchen stemt in overleg het menu af. Een compleet diner met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, allemaal bereid op de barbecue, of alleen een mix van diverse vlees- en vissoorten. Zijn er specifieke dieet of allergie wensen, dan houden we hier graag rekening mee. Voor (kleinere) kinderen maken we graag een speciaal BBQ menu.

Materiaal

Naast de barbecue-uitrusting kan BushKitchen uw evenement ook voorzien van licht- geluidsapparatuur en muziek. En wij kunnen uw feest of evenement naar wens aankleden. De gehele barbecue set-up plaatsen wij bij voorkeur op een verharde ondergrond van minimaal 25 vierkante meter.

Bij de catering inbegrepen

  • Gespecialiseerde braaimeesters, waaronder Harm Jan Bloem.
  • BushKitchen set-up en -show (Diverse barbeque’s in overleg, parasols, tent en R.V.S. werktafels).
  • De BBQ-materialen (briketten, houtskool, rookhout & Jack Daniels smoke chips).
  • De BBQ-ingrediënten (BushKitchen vuurkruiden, vleeskruiden, marinades, Jack Daniels whiskey voor vlees en marinade, BushKitchen rubs, sweet baby ray smokesaus).
  • Borden, bestek en servetten
  • Licht- en geluidsinstallatie in overleg.
  • En niet te vergeten……

VEEL HUMOR

Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster
Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster

Harm Jan Bloem
(BRAAI MASTER)

Get Connected

Volg ons ook via onderstaande social media kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van BushKitchen.

Bel ons
Google maps