CATERING

Onze stoere braaimeesters braden en grillen biologisch vlees, vis en groente op een bijzondere en gezonde manier. We maken elke verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, event of tuinparty onvergetelijk. Met heerlijk eten, maar ook met flink veel sfeer en humor. Op een golfterrein, in een kasteel of midden in de bush, zolang er terrein met stabiele ondergrond beschikbaar is, kan de locatie ons niet gek genoeg zijn! Ook barbecueën we het hele jaar door, bij zon en regen, vorst of sneeuw.

BARBECUEËN DOORSNEE? NIET BIJ BUSHKITCHEN!

BushKitchen verzorgt barbecue catering op maat voor groepen van 30 tot 1000 personen plus. Kleinere (10 tot 30 personen), meer exclusieve groepen kunnen genieten van de heerlijkheden van Harm Jan’s solo barbecue, en voor de grotere groepen van een zelfgebouwde smoker van 450 kilo. Naast vlees, vis en groente van de barbecue zijn er diverse verse salades en vers brood met kruidenboter.

Afgestemd op uw wensen

Ruim voor de feestdatum gaat BushKitchen met u in gesprek over de wensen en mogelijkheden voor uw barbecue. Vervolgens krijgt u een uitgebreide offerte met een helder kostenoverzicht. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Menu wensen

BushKitchen stemt in overleg met menu af. Een compleet diner met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, allemaal bereid op de barbecue, of alleen een mix van diverse vlees- en vissoorten. Zijn er vegetariërs tussen de gasten, of mensen met een gluten- of andere allergie, dan houden we hier rekening mee als u dit aan ons doorgeeft. Kinderen tot 12 jaar eten gratis mee en voor hen hebben we een speciaal bbq kindermenu.

Materiaal

Naast de barbecue-uitrusting kan BushKitchen ook licht- en geluidsapparatuur met microfoon (voor een eventuele toespraak) meebrengen. Met muziek naar keuze en gedimd licht ziet de smoker er prachtig uit. We werken met verschillende thema’s van romantisch tot rock, en kunnen uw feest naar wens aankleden. De gehele barbecue set-up plaatsen wij bij voorkeur op een verharde ondergrond van minimaal 25 vierkante meter.

Bij de catering inbegrepen

  • Gespecialiseerde braaimeesters, waaronder Harm Jan Bloem.
  • BushKitchen set-up en -show (de grote BushKitchen 20 inch smoker en grote kogel barbeque’s, parasols, tent en R.V.S. werktafels).
  • De BBQ-materialen (kokosbriketten & Jack Daniels smoke chips).
  • De BBQ-ingrediënten (BushKitchen vuurkruiden, vleeskruiden, marinades, Jack Daniels whiskey voor vlees en marinade, BushKitchen rubs, sweet baby ray smokesaus).
  • Borden, bestek en servetten
  • Licht- en geluidsinstallatie op maat.
  • En niet te vergeten……

VEEL HUMOR

Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster
Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster

Harm Jan Bloem
(BRAAI MASTER)

Get Connected

Volg ons ook via onderstaande social media kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van BushKitchen.

Bel ons
Google maps