Close

Braaimasters

Mark Rutte heeft dinsdagavond 18 augustus in de persconferentie aangekondigd dat thuisfeestjes er voorlopig niet in zitten. ‘Thuis geen feestjes of borrels, ga dan liever naar een horecazaak’, zo waren de woorden van de premier.

BRAAIMASTER Harm-Jan Bloem van BushKitchen en BRAAIMASTER Marcello Pacenti van BMS-Travellers zijn een samenwerking aangegaan om in die behoefte naar feestjes en borrels op een veilige manier te voldoen. Op die manier kunt u toch een stukje van Afrika beleven!

IDEAAL VOOR EEN BEDRIJFSEVENEMENT OF UW WINTER- OF KERST BARBECUE!

WORKSHOPS

De BRAAIMASTERS organiseren fantastische barbecue workshops. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees/ vis, maar ook met groente en fruit.
Er wordt gewerkt met de top 10 merken BBQ’s/Kamado’s. En omdat u toch altijd het meest leert van zelf doen, steekt u zelf de handen uit de mouwen, en gaat u er uiteraard met z’n allen lekker van genieten van wat u zelf gemaakt hebt onder het genot van een drankje.

Dit alles kunnen zij u aanbieden op een geweldige locatie in het centraal gelegen Kockengen; ook voor zakelijke gasten een ideale locatie!
De locatie in combinatie met de grill kunsten van de BRAAIMASTERS maken van uw feest, borrel, zakelijk event een beleving om nooit meer te vergeten… Iets wat we in deze moeilijke tijden goed kunnen gebruiken!

Locatie: BBQ Studio van BushKitchen in Kockengen.
Maximaal 15 personen, geheel in overeenstemming met de geldende Corona-regels.

BRAAI-EVENT

Voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes organiseren de BRAAIMASTERS een Afrikaanse braai, vol met verschillende recepten met vlees en groenten. U voelt zich gelijk weer in Afrika…

Locatie: Uitspanning de Notenboom in Beesd
Maximaal 80 personen, geheel in overeenstemming met de geldende Corona-regels.

BRAAI OP LOCATIE

Verjaardags-of jubileumfeest? Zakelijk event? De BRAAIMASTERS brengen Afrika ook op uw locatie! Zij gaan dan met u in overleg op welke manier de juiste Corona-regels toegepast kunnen worden.

meet the braaimasters 

Braaimaster                                                      Braaimaster
Harm Jan Bloem                                                 Marcello Pacenti
                 

Harm-Jan Bloem en Marcello Pacenti zijn al jarenlang goede vrienden en hebben beiden hun leven lang al een passie voor de Afrikaanse braai (barbecue).Marcello is eigenaar van BMS-Travellers en is al meer dan 40 jaar de expert in privé reizen naar diverse bestemmingen, waaronder oost en zuidelijk Afrika.
Zij kunnen een fantastische Afrikaanse braai voor u organiseren bij Uitspanning de Notenboom in Beesd, bij u thuis of op een andere locatie (informeer naar de mogelijkheden). Tevens geven zij gezamenlijk diverse workshops in de BBQ Studio van BushKitchen in Kockengen.

INFO

Mocht u nog vragen hebben kunt u bellen met de BRAAIMASTERS:
Harm-Jan Bloem +31 6 53 959 804
Marcello Pacenti +31 6 53 370 507

Close
loading...