bushkitchen - Harm Jan Bloem

Harm Jan Bloem

Braaimaster

BushKitchen - Marcello Pacenti

Marcello Pacenti

Braaimaster

Harm-Jan Bloem en Marcello Pacenti zijn al jarenlang goede vrienden en hebben beiden hun leven lang al een passie voor de Afrikaanse braai (barbecue).Marcello is eigenaar van BMS-Travellers en is al meer dan 40 jaar de expert in privé reizen naar diverse bestemmingen, waaronder oost en zuidelijk Afrika.

Zij kunnen een fantastische Afrikaanse braai voor u organiseren bij Uitspanning de Notenboom in Beesd, bij u thuis of op een andere locatie (informeer naar de mogelijkheden). Tevens geven zij gezamenlijk diverse workshops in de BBQ Studio van BushKitchen in Kockengen.

Workshops

De BRAAIMASTERS organiseren fantastische barbecue workshops. Tijdens deze workshops wordt gewerkt met grote stukken biologisch vlees/ vis, maar ook met groente en fruit.
Er wordt gewerkt met de top 10 merken BBQ’s/Kamado’s. En omdat u toch altijd het meest leert van zelf doen, steekt u zelf de handen uit de mouwen, en gaat u er uiteraard met z’n allen lekker van genieten van wat u zelf gemaakt hebt onder het genot van een drankje.

Dit alles kunnen zij u aanbieden op een geweldige locatie in het centraal gelegen Kockengen; ook voor zakelijke gasten een ideale locatie!
De locatie in combinatie met de grill kunsten van de BRAAIMASTERS maken van uw feest, borrel, zakelijk event een beleving om nooit meer te vergeten… Iets wat we in deze moeilijke tijden goed kunnen gebruiken!

Locatie: BBQ Studio van BushKitchen in Kockengen.
Maximaal 15 personen, geheel in overeenstemming met de geldende Corona-regels.

Braai-event

Voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes organiseren de BRAAIMASTERS een Afrikaanse braai, vol met verschillende recepten met vlees en groenten. U voelt zich gelijk weer in Afrika…

Locatie: Uitspanning de Notenboom in Beesd
Maximaal 80 personen

Geheel in overeenstemming met de geldende Corona-regels.

Braai op locatie

Verjaardags-of jubileumfeest? Zakelijk event? De BRAAIMASTERS brengen Afrika ook op uw locatie!

Wij gaan dan met u in overleg op welke manier de juiste Corona-regels toegepast kunnen worden.

Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster
Bushkitchen---Harm-Jan-Bloem---braaimaster

Harm Jan Bloem
(BRAAI MASTER)

Get Connected

Volg ons ook via onderstaande social media kanalen en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van BushKitchen.

Bel ons
Google maps