Over Harm-JanVeelzijdig BBQ-Man

Jong geleerd…

Barbecueën zit Harm-Jan in het bloed. Als twaalfjarige begon hij al, gewoon op een ijzeren prullenbak met een tuinhekje als rooster. De ene opa van Harm Jan was jachtopziener, de andere smid. De genen hebben elkaar gekruist; niet verwonderlijk dus dat Harm-Jan met een voorliefde voor natuur, vlees en vuur opgroeide.

Toen hij begin twintig was leerde hij de typisch Amerikaanse en Afrikaanse barbecuetechnieken. Doordat hij veel in deze landen verbleef experimenteerde hij met veel verschillende houtsoorten en kruiden om uit te vinden welke houtsoorten de lekkerste rooksmaken opleverden en welke kruiden goed op de barbecue werkten.


Veelzijdig BBQ-Man

In 2004 nam Harm-Jan de grote sprong en startte hij zijn eigen barbecuebedrijf BushKitchen, die inmiddels 14, jaar succesvol bestaat. Hij liet zijn eigen 20 inch smoker bouwen, waarop hij vlees-en visgerechten op indirect houtvuur bereidt. 

In de afgelopen jaren is de BBQ-Man uitgegroeid tot een veelzijdig man: hij barbecuet voor exclusieve partijen, bedrijfsfeesten, familiefeesten of tuinfeesten, is bekend van televisie als de BBQ-Man bij RTL4 o.a. (‘Ik kom bij je eten’) en hij is tevens in te huren voor presentaties. Daarnaast jureerde Harm-Jan de Jack Daniels wereldkampioenschappen BBQ in Amerika en organiseerd hij professionele BBQ workshops in zijn bbq studio.

Ook organiseert hij in samenwerking met BMS-Travellers onvergetelijke incentive reizen ‘Bush Braai’ in Zuidelijk-Afrika.


Harm-Jan, Braai Master

ContactLaat wat van je horen!

 

Contactformulier

is geen geldig e-mail address.
Geef een waarde voor Naam.
Geef een waarde voor Bericht.
Ongeldige invoer

BushKitchen

Nijverheidsweg 1A, 3628 GD Kockengen
Telefoon +31 (0)6 53 959 804
E-mail > info@bushkitchen.nl

Social Media

Facebook Twitter YouTubeLocate us